Hur gör jag en insättning?

1. Logga in på mybet med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Klicka på länken Insättning.
  3. Välj insättningsmetod.
  4. Skriv in den information som behövs för vald insättningsmetod såsom pinkod till Paysafecard, kreditkortsinformation.
  5. Ange belopp.

Behöver jag betala någon avgift för insättningen?

Ingen avgift tillkommer för någon insättningsmetod med untantag för Paysafecard. Vid insättning via Paysafecard tillkommer en avgift på 2 % av insatt belopp.

Vilken insättningsmetod är snabbast?

Alla insättningar via Skrill, NETELLER, bankkort och Paysafecard krediteras inom några minuter. En banköverföring tar vanligen mellan två och tre bankdagar.

Vad är minsta tillåtna insättning?

Minsta tillåtna insättning är 50 kr.