Hur placerar jag ett oddsspel?

Du kan hitta våra oddsspel under fliken Odds. Klicka på Oddsprogram för att se alla oddsspel. Du kan söka efter särskilda oddsspel via kategorierna i vänstermenyn.

Vid varje oddsspelsektion hittar du olika resultat att betta på olika resultat (1 står för hemmavinst, X står för oavgjort och 2 står för bortavinst) med ett odds för varje resultat. Klicka på oddset för ett resultat för att betta på det.

När du klickar på oddset öppnas en spelkupong i högra spalten. Den visar ditt spel, oddset, insatsen, spelkupongens totala insats samt den möjliga vinsten för ditt oddsspel. Klocka på knappen Placera spel för att bekräfta din satsning.

Om du vill placera ett liveoddsspel, klicka på Live-Odds-fliken och följ sedan instruktionen ovan.