Hur begär jag ett uttag?

1. Logga in på mybet med ditt användarnamn och lösenord.
    2. Klicka påMitt konto.
    3. Klicka på Uttag. (OBS: För att aktivera uttagsfunktionen måste ditt mybet-konto vara verifierat. Mer info om verifiering hittar du här.)
    4. Ange belopp.
    5. Välj uttagsmetod (du måste normalt välja samma metod för uttag som du använde för din senaste insättning.
    6. Ange all ytterligare information som begärs.

Finns det några uttagsavgifter?

Läs på sidan om uttagsavgifter.

Hur får jag mina vinster?

Alla vinster krediteras direkt till ditt mybet-konto. Du kan kontrollera din kontobalans när du vill.

Hur lång tid tar ett uttag?

Alla uttag kontrolleras och genomförs från mybets sida inom 24 timmar. Uttag via banköverföring tar upp till fyra bankdagar.

Kan jag använda vilken betalningsmetod som helst för mitt uttag?

Utbetalningen måste normalt göras med samma betalningsmetod som insättningen. Detta gäller dock inte vid insättning via Paysafecard, då du måste göra uttag via banköverföring.