Hur registrerar jag mig?

1. Klicka på Registera dig-knappen längst upp till höger på mybets webbsida.
  2. Fyll i registreringsformuläret.

Varför måste jag ange personuppgifter när jag registrerar mig?

För att kunna betala ut vinster måste vi kunna identifiera dig. Genom att du anger ditt födelsedatum bekräftar du att du innehar legal minimiålder för att använda mybets tjänster.

Hur gammal måste jag vara för att registrera mig hos mybet?

Du måste vara minst 18 år och fullt kapabel att ingå avtal. Om du bor i Grekland eller Estland måste du vara minst 21 år.

Vilka Regler & villkor godkänner jag när jag registrerar mig hos mybet?

Våra Regler och villkor hittar du här.